Over

Over mij

Mijn naam is Marleen, moeder van 3 kinderen tussen de 9 jaar en 13 maanden. Met name de jongste woont het liefste in een doek. Dankzij hem heb ik de draagwereld ontdekt, na de 2 oudere kinderen voornamelijk met een rekbare doek gedragen te hebben.Ruildoek is een geweldige aanvulling hierop en een erg leuke bezigheid.


Ruildoek (www.ruildoek.nl) is een website waar je, vrijblijvend, een inruilverzoek kunt indienen voor een doek, drager of draaggerelateerd item wat je wilt ruilen. Je ontvangt per inruilverzoek een aanbod in punten. Indien je het aanbod accepteert, verzend je het aan Ruildoek. De aangeboden punten liggen qua waarde over het algemeen boven de verkoopprijs die je in euro’s kunt krijgen in de huidige markt.De punten die je voor je inruil krijgt, kun je, met een kleine bijbetaling voor onderhoud van de website en vaste lasten, uitgeven in de webshop. De punten zijn onbeperkt geldig.

Op deze manier kan een ieder bijvoorbeeld een Yaro of Little Frog inruilen tegen bijvoorbeeld een Artipoppe of Woven Wings.

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: