De persoon achter Ruildoek

Wie ben ik, de persoon achter Ruildoek?

Zoals een ieder van jullie, ben ik bekend onder meerdere namen; mama, vrouw van, ondernemer, werknemer, maar mijn voornaamste titel is Marleen.

Mijn eigen naam dus, ik ben ik. En tuurlijk, het voelt regelmatig alsof mijn andere ‘titels’ voorrang hebben, dat ik geleefd wordt en dat is soms vervelender dan een andere keer. Aan het einde van een werkdag thuiskomen en op de bank ploffen lukt niet met 3 kinderen, tenzij de jongste me nodig heeft en ik wel moet zitten om borstvoeding te geven 😉

Wat ik doe om ik te blijven, hangt ook weer heel erg samen. Op mijn reguliere werk, op kantoor bij een metaaltechnisch productiebedrijf, ben ik vooral Marleen. Gelukkig maar, anders zou het niet goed zijn.

Mama ben ik van 3 kinderen. De oudste is van april 2010 uit mijn 1e huwelijk. Na een scheiding in 2014 ben ik in 2017 hertrouwd en moeder geworden van nog een meisje, in mei 2017 en een zoontje, in februari 2019.

Vrouw van, dat klinkt altijd zo gek vind ik, maar goed, het is zo en ik zou het ook weer niet anders willen. Na de scheiding dacht ik de rest van mijn leven alleen te blijven met dochter en onze hond, maar nee; daar was hij!

Ondernemer ben ik eigenlijk al jaren. Als klein kind al, volgens mijn moeder. In 2011 besloot ik een webshop op te zetten in handgemaakt hondenspeelgoed, van fleece. Dat werd al snel meer en meer, groter en groter, met evenementen door het hele land en altijd met mijn mascotte, mijn hond Boomer. Boegbeeld, tester en schaduw. Totdat de hobby geen hobby meer was en ik besloot te stoppen zolang het nog leuk was, in dec. 2016.

In 2018 wilde ik toch weer iets, maar wat.. Zo arbeidsintensief als Fleece Hondenspeeltjes en meer! wilde ik niet meer. Febr. 2019 werd de jongste geboren en zoals beschreven in mijn eerdere blog; hij woonde het liefst in een doek.

Zo kwam ik met Ruildoek in aanraking. Een, in mijn ogen, geweldig concept! Mijn 1e aankoop was de Natibaby Nefud Howlite Silk, een heerlijke zachte doek met 30% zijde en een gsm van 240. Alleen, ik ben meer van de regenboogdoeken, dus deze hele fijne zandkleurige doek staat inmiddels weer te koop via https://www.ruildoek.nl/shop/draagdoek/688/ voor punten, of, mocht je deze niet (voldoende) hebben een betaling in euro.

Nadat ik eerst gewoon klant was, kreeg ik in aug. 2019 de vraag of ik het wilde overnemen. Graag zelfs! Begin sept. 2019 is Ruildoek van eigenaar gewisseld en sindsdien ben ik druk bezig om het meer bekendheid te geven en verder te ontwikkelen.

Hoe ben jij met Ruildoek in aanraking gekomen? Wat vind je van het concept? Zijn er dingen die je mist of nog zou willen zien?

One thought on “De persoon achter Ruildoek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: